Selecteer een pagina

JA! Ik wil positieve verandering en een gratis kick-off plannen!

Krijg weer rust en ruimte in je hoofd, oprechte aandacht voor jezelf en je kids én een lijf dat weer bruist van de energie.

De werkdag begint, maar je bent voor je gevoel al een halve dag druk. Het begon met opstaan, tafel dekken, vaatwasser uitruimen, lunchtrommeltjes en fruit klaarmaken voor school, ontbijten, eigen lunch klaarmaken, tafel afruimen, kids in de kleren, dan nog snel jezelf omkleden en opfrissen, naar school en hup in de auto naar je werk. Eenmaal daar ga je vol aan de bak, zo fanatiek en gedisciplineerd als je bent. Terug uit je werk, wellicht nog via de BSO of het kinderdagverblijf, kom je thuis. Kids moe, jij ook, maar het eten moet ook nog worden klaargemaakt. En hup, weer in de doestand. Je merkt dat je kortaf wordt en eigenlijk niets meer kan hebben. En dat vind je dan ook weer zo erg van jezelf. He bah… (lees verder)

Ik plan nu regelmatig tijd voor mezelf zonder me schuldig te voelen.

Bij Lau gaat het om JOU

JIJ krijgt coaching waarbij alle onderdelen voor jouw mentale & fysieke gezondheid de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Alleen dan kan je écht blijvend veranderen.

JIJ mag elke sessie bepalen waar voor jou de focus op moet liggen. Heb je vooral last van je gedachten of wil je juist lichamelijk meer energie? Wat heb jij juist deze sessie zo hard nodig? Natuurlijk kunnen we dit vooraf aan de sessie ook samen bepalen, maar het is dus aan jou.

JIJ bepaalt of we binnen aan de slag gaan of lekker naar buiten gaan.

JIJ bepaalt of je bij mij komt of ik bij jou.

JIJ bepaalt hoe lang jouw sessie duurt, een gemiddelde sessie duurt 60 minuten. Wil je bijvoorbeeld een uur actief naar buiten voor coaching en daarna nog een half uur met mij aan de slag t.a.v. je voedingspatroon? Het kan allemaal.

Dankzij Lau is er weer rust in mijn hoofd en energie in mijn lijf. Ik kan weer echt genieten van mijn dochtertjes.

Liefde

Ben jij blij met jezelf? Ben jij tevreden over wie jij bent? Vind jij jezelf mooi? Doe jij de dingen waar je blij van wordt? Jouw antwoorden op deze vragen zeggen iets over het beeld dat je van jezelf hebt, de compassie voor jezelf en je zelfvertrouwen. Het zijn de basis ingrediënten voor een gelukkig leven. Een gelukkig leven begint dus echt bij jezelf; door te weten waar je blij van wordt en wat jij écht belangrijk vindt! 

Gedachten & Overtuiging

Gedachten en overtuigingen. Je hebt ze in je leven ontwikkeld, bewust en onbewust. Ze maken jou tot wie je bent en bepalen grotendeels hoe je in het leven staat en welke keuzes je maakt. Door je bewust te worden van jouw gedachten en overtuigingen, kan je je mindset positief veranderen en wordt je leven echt weer leuker én relaxter. En daarmee ook die van je kids!

Voeding

Je bent wat je eet. Eet je gezond dan voel je je goed, vol energie. Wanneer je minder goede voeding eet, heeft dit niet alleen invloed op je lichamelijke gesteldheid (bijv. overgewicht, futloos, slechte huid), maar ook op je geestelijke gesteldheid. Mijn kennis over gewichtsproblematiek en voeding zet ik in om je mentaal en fysiek weer in je kracht te zetten. ‘Nu niet, want mama is moe’ mag je natuurlijk nog wel eens zeggen, maar het hoéft niet meer!

Ontspanning

Als je dagelijks stress ervaart of onvoldoende oplaadt, pleeg je roofbouw. Stress of onvoldoende ontspanning kunnen de meest uiteenlopende klachten geven. Je lijf geeft aan dat ze aan haar taks zit. Ontspanning zorgt ervoor dat je mentaal in balans blijft en je jouw lijf de kans geeft zich op te laden en te herstellen. Voor iedereen is ontspanning anders; jij ontdekt wat voor jou ontspanning is. Vervolgens help ik jou deze verwenmomentjes structureel in jouw drukke leven in te plannen.

Over Lau

Mijn naam is Laura Tinholt, maar meestal noemen ze me Lau. Eerlijk gezegd vind ik het fijn als mensen me zo noemen; het geeft een gevoel van vertrouwen en verbinding. En die ervaar je ook altijd tijdens een coachsessie met mij. Ik ben integer en betrouwbaar en ben gestart met coachen vanuit liefde. Liefde voor mijn medemens, omdat ik iedereen het geluk gun.

Halverwege de 30 raakte ik burn-out. Ik had jarenlang mijn gevoelens genegeerd, was vooral hard aan het overleven, opgeven was geen optie, was op zoek naar erkenning en waardering van buitenaf en daar deed ik heel veel voor. Ik legde de lat op alle fronten immens hoog en keek alleen maar naar wat beter kon. Ik was op. Het koste mij 1,5 jaar om er weer bovenop te komen en weer enigszins te kunnen functioneren. Maar ondanks deze zware periode, heeft de burn-out mij zoveel moois gebracht. Ik kan het nu als een groot cadeau ervaren. 

Ik ben mezelf gaan verdiepen in de Wet van Aantrekkingskracht, ben tig boeken gaan lezen over mindfull zijn, rust inbouwen, herstellen na burn-out en ga zo maar door. Ik slurpte alle kennis op en ondertussen vond ik hele fijne therapeuten die telkens een stapje meereisden op mijn pad. Ik groeide in alle opzichten, ging meer van mezelf houden en ging ervaren wat het doet als je belemmerende gedachten vervangt door helpende gedachten. Door dankbaar te zijn voor wat er wel is. Dagenlang wandelde ik en affirmeerde ik, zodat er nieuwe verbindingen ontstonden in mijn bovenkamer. Met resultaat. Ik durfde mijn verlangen te leven en startte een opleiding tot coach. Inmiddels ben ik al een aantal jaren actief als coach en heb ik ontdekt dat ik hoogsensitief ofwel hooggevoelig ben. Dat was ook weer een leerproces, want dat geeft weer nieuwe inzichten en vroeg ook om een iets andere ‘aanpak’ van hoe ik in het leven stond. Maar bovenal was het verademend! Inmiddels zet ik mijn antennes ofwel intuïtie in tijdens de coachsessies. Ik kan soms de antwoorden geven die mijn cliënt zelf even niet kan vinden. En dat is soms zo fijn (weet ik uit eigen ervaring ;)). Soms weet je het gewoon niet en dan is het fijn dat er iemand tegenover je zit die je daarin op weg kan helpen. En zo leer ik ook nog steeds elke dag weer een stukje van mezelf (beter) kennen. Ik kan nu zeggen dat ik trots ben op wie ik ben en ik van mezelf houd precies zoals ik nu ben. En dat gun ik iedereen en jou ook. Van overleven naar leven. Van vechten naar genieten. Van streng zijn naar houden van. Weet dat je altijd welkom bent; ik ga graag een stukje mee met jou op reis X

Op mijn LinkedIn pagina vind je meer achtergrondinformatie over mijn kennis, vaardigheden en ervaring: linkedin.com/in/lauratinholt

Ik ben zo blij met de hulp van Laura. Het heeft me meer geholpen dan alle therapieën bij elkaar

CONTACT

‘What you do today, can improve all your tomorrows’ – Ralph Marston

Zeg jij: “Stop! Tot hier en niet verder; ik wil dit niet meer!”? Gooi dan NU het roer voor eens en altijd om! Een eerste gesprek is helemaal vrijblijvend dus gebruik deze kans om die eerste, allesbepalende stap in de goede richting te zetten. Dat ben je meer dan waard!

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Appen of bellen mag natuurlijk ook altijd: 06 1954 2952.