Logo bij Lau Coaching

Burn-out

Moe, meer dan moe

En daar zit je dan. Moe. Meer dan moe. Uitgeput. Tot bijna niets in staat. Al jouw emotionele en lichamelijk grenzen zwaar gepasseerd. Burn-out. Opgebrand. Hoe heb je het zover kunnen laten komen? Hoe kan het dat je zoveel signalen hebt gemist? Je bent boos, verdrietig en teleurgesteld. Teleurgesteld in jezelf, in je lijf. 

Het voelt alsof je hebt gefaald: sterke mensen krijgen geen burn-out. Maar weet mooi mens: het is juist andersom. Juist sterke mensen krijgen een burn-out. Omdat ze nauwkeurig zijn, perfectionistisch zijn, gewetensvol zijn en hard willen werken. Een bekende spreuk van Boeddha luidt dan ook: “Mensen breken niet omdat ze zwak zijn, maar omdat ze veel te lang sterk waren.”

Terug naar de basis

Het falen mag je dus loslaten. En al het andere ook. Voor nu is het van belang terug te gaan en inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw burn-out. Wat maakt dat goed niet goed genoeg is voor jou? Waarom negeerde je de signalen die je van jezelf kreeg? Of heb je ze echt nooit gevoeld of gehoord? Waarom moet jij ‘de braafste of de beste van de klas’ zijn? Of hoeft dit niet van jouzelf, maar is jou dat geleerd? En waarom dan? Uit welke angst? En zo kan ik nog even doorgaan.

Het belangrijkste is het antwoord dat jouw energie, jouw ziel, geeft op deze situatie en het waarom. Als energetisch coach gaan we naar deze antwoorden op zoek. Ik coach je niet alleen tijdens je herstel, maar hef ook blokkades in je energie op en geef je extra energie daar waar die nodig is. Met een mooi woord energetisch helen of healing genoemd. Ik maak telkens weer contact met jouw energie en daarop passen we elke sessie aan. Zodat we laag voor laag kunnen helen en je fundamenteel kunt herstellen van jouw burn-out.

Ik heb de nodige coachervaring opgedaan in dit soort trajecten en hoop dat ook jij uiteindelijk kunt zeggen dat jouw burn-out een wake-up call was naar een leven dat echt past bij wie jij bent. Daar vind je geluk 

Ja, ik wil een gratis kick-off sessie!