Logo bij Lau Coaching

Chronische klachten

Luister naar je lichaam: het geeft je veel meer signalen dan je denkt

Maandenlang of misschien al wel jarenlang heb je fysieke en emotionele klachten. Je bent door de hele medische molen gegaan, maar er komt niets uit. Althans, niets concreet. Soms krijg je een diagnose onder een grote noemer, zodat je toch enigszins met ‘resultaat’ vertrekt. Maar dat verandert voor jou niets. Jij blijft elke dag kampen met jouw pijn, jouw klachten, het ongemak. En dat heeft impact op alles in jouw leven en heeft zijn weerslag op jouw welzijn. Op hoe jij het leven ervaart. Op jouw geluk.

Hoe energetische therapie kan helpen

Energetische therapie kan jou nieuwe informatie geven over de dieperliggende oorzaak van jouw chronische klacht. Deze informatie krijg ik helder door contact te maken met jouw energie. Jijzelf, jouw ziel geeft mij inzicht van waaruit de disbalans is ontstaan. Met deze informatie maken we vervolgens een stappenplan. Dit stappenplan is meestal een combinatie van het helen van het (energetische) lichaam en het aanpakken van emotionele blokkades.
Uit ervaring weet ik dat het merendeel van onze fysieke klachten haar oorsprong vindt in emotionele disbalans. Daarom pakken we beide facetten aan. Altijd. Vanuit de wijsheid van jouw eigen lijf en jouzelf. Want daar ligt de oplossing. Daarom kan energetische coaching jouw klachten wél oplossen.
Zodat je niet meer elke dag beperkt wordt en pijn hebt, maar weer volop kunt leven en kunt doen waar jij blij van wordt

Het is belangrijk te weten dat ik geen arts ben en als energetisch coach deze ook nooit zal vervangen. Bij ernstige fysieke en/of emotionele klachten is het altijd raadzaam een arts te raadplegen. Energetische therapie kan wel naast reguliere gezondheidszorg worden toegepast. Bij een energetisch consult zal ik nooit adviseren te stoppen met, of wijzigen van, medicatie die door een arts is voorgeschreven.

Ja, ik wil een gratis kick-off sessie!