Logo bij Lau Coaching

Onrust & stress

Overheerst stress?

Voelen de weken voor jou als overleven? Alsof je elke week een checklist afwerkt? Heb je constant een onrustig gevoel, een gejaagd gevoel waarbij je altijd het idee hebt dat je te weinig tijd hebt? Overheerst stress in jouw leven en lig je elke avond afgepeigerd op de bank of in bed? En neem je je dan voor dat je het morgen écht anders gaat doen, maar is de volgende dag weer precies hetzelfde?

Ik durf te wedden dat je al van alles hebt gelezen over stressreductie en dat je allerlei acties hebt ondernomen om dat onrustige gevoel kwijt te raken. Misschien leek het even te werken of werkte het gewoon niet. En dat is vanuit energetisch ofwel spiritueel oogpunt heel begrijpelijk.

Op zoek naar de oorsprong

Je kunt jezelf namelijk ander gedrag aanleren, maar in de praktijk blijkt dit vaak een oplossing voor de korte termijn. Cognitief weet je wat te doen, maar je voelt het niet. Wat schuilt er precies achter die stress? Waar ben je bang voor? Welke angst schuilt er achter die stress? Wat maakt dat je je zo onrustig voelt? Waar ligt de oorsprong van jouw onrust?

Als energetisch coach ga ik met jou op zoek naar de antwoorden op die vragen. Die geven namelijk inzicht in de daadwerkelijke oorzaak van dat onrustige gevoel, die stress. Het probleem is echter vaak dat je die antwoorden vaak niet weet. Dat maakt energetische coaching zo effectief. Want door mijn intuïtieve vaardigheden en contact te maken met jouw energie, krijgen we wél antwoorden. Zuivere, waardevolle antwoorden afkomstig van jouzelf, jouw ziel, jouw innerlijk weten of hoe je het ook wilt noemen. Inzichten die ons leiden naar de daadwerkelijke oorzaak van jouw onrustige gevoel. En daar gaan we mee aan de slag. Ik volg jouw energie en voel elke sessie wat jij nodig hebt om weer de volgende stap te maken. Je zult gaandeweg het proces merken dat de rust langzaamaan in je hoofd én in je lijf terugkeert. Eindelijk!

Ja, ik wil een gratis kick-off gesprek!