Logo bij Lau Coaching

Coaching & meer

Ben ik de coach die jij nodig hebt?

Een coach vinden? Lees hieronder in het kort wat je van mij als coach kunt verwachten en voel of dit bij jou past:

 

Rustig & betrouwbaar
Bij mij krijg je alle ruimte, veiligheid en vertrouwen om alles te delen wat nodig is. Zonder oordeel. Alles is veilig om te delen. Bij mij mag je alles zijn.

 

Uit eigen ervaring
Ik ben erkend coach, maar coach minimaal vanuit de boeken. Ik coach vooral intuïtief en grijp terug naar ervaring. Mijn ervaring in het coachen, maar vooral mijn eigen levenservaring. Hoe fijn is het wanneer je de allergrootste berg gaat beklimmen, een ervaren bergbeklimmer met je mee reist?
Lees meer over mij

 
Ik blijf niet aan de oppervlakte
Ik doe niet aan het bestrijden van symptomen of het aanpakken van bepaald gedrag. Daar geloof ik namelijk niet in. Dan ligt de focus op een gevolg in plaats van de oorzaak. En dat werkt niet. Niet op de lange termijn. Bij mij ga je met de oorzaak aan de slag. Pas dan kan er wezenlijk iets veranderen.

 

Sensitief & doortastend
Al mijn intuïtieve vaardigheden zet ik in, zodat jij alle inzichten krijgt die nodig zijn om fundamenteel te veranderen. Dat houdt in dat ik de informatie die niet wordt benoemd, maar die ik wel ‘zie’, ‘voel’ of ‘weet’, ook op tafel leg. Zo kunnen we onbewuste blokkades ontdekken en weten we zeker dat we jouw probleem daadwerkelijk bij de kern aanpakken.

 

Praktisch & concreet
Energetische coaching klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet. Alles wat ik oppik via jouw energie bezit een boodschap. Met die boodschap gaan we aan de slag. Met concrete handvatten, zodat jij in actie kunt komen.

onrust & stress

Voelen de weken voor jou als overleven? Alsof je elke week een checklist afwerkt? Heb je constant een onrustig en een gejaagd gevoel?

Meer informatie

chronische klachten

Maandenlang of misschien wel jarenlang loop jij al met fysieke of emotionele klachten. Je bent door de hele medische molen gegaan, maar er komt niets uit. Althans, niets concreet.

meer informatie

burn-out

En daar zit je dan. Moe. Meer dan moe. Uitgeput. Tot bijna niets in staat. Al jouw emotionele en lichamelijk grenzen zwaar gepasseerd. Burn-out.

meer informatie

angst

Als angst de regie heeft over jouw leven… Dan ben je jezelf langzaamaan aan het uitputten. Dat kan niet anders. Jouw hele jij handelt vanuit paraatheid.

meer informatie

reading

Reading is niets anders dan het lezen van energie. Alles is energie. Ook wij mensen zijn energie. En iedereen heeft zijn of haar eigen energie bij zich.

meer informatie