Selecteer een pagina

Herken je dit?
De werkdag begint, maar je bent voor je gevoel al een halve dag druk. Het begon met opstaan, nog snel ff een was in de machine gooien, vaatwasser uitruimen, tafel dekken, lunchtrommeltjes en fruit klaarmaken voor school, ontbijten, eigen lunch klaarmaken, tafel afruimen, vaatwasser inruimen, jezelf omkleden en opfrissen, nog ff snel dat wasje ophangen, tassen inpakken, kids naar school en hup in de auto naar je werk. Eenmaal daar ga je vol aan de bak, zo fanatiek en gedisciplineerd als je bent. Terug uit je werk, wellicht nog via de BSO of het kinderdagverblijf, kom je thuis. Kids moe, jij ook, maar het eten moet ook nog worden klaargemaakt. En hup, weer in de doestand. Je merkt dat je kortaf wordt en eigenlijk niets meer kan hebben. En dat vind je dan ook weer zo erg van jezelf. He bah… Je herpakt jezelf en doet je uiterste best om nog enigszins gezellig te zijn. Als de kids na een wasbeurt en een verhaaltje voorgelezen op bed liggen, plof je op de bank. Eigenlijk moet je nog zoveel doen; dat verjaardagscadeautje regelen, die ene afspraak bevestigen, je vriendin nog even terug appen, naar de sportschool, de was… Eigenlijk ben je op en heb je nergens meer zin in of puf voor. De ene keer kies je dus voor de bank (of zelfs je bed). De andere keer herpak je jezelf om toch dat lijstje maar af te gaan werken. Welke van de twee het ook is, de dag stond vooral in het teken van moeten en overleven. Weer een dag voorbij zonder ‘jij’.

Ik kan je (uit ervaring) één ding vertellen: dit ga je niet volhouden! Dit moet je ook niet willen volhouden, want je sloopt uiteindelijk jezelf. Laat het niet zover komen, want er is niets erger dan er niet meer voor je kids kunnen zijn en niet meer voor ze te kunnen zorgen. Nog los van alle andere consequenties van een (te) gestrest leven. Dus kom in actie en ga jezelf minstens zo belangrijk vinden als al die andere dingen op je lijstje. Ik help je daar graag bij! Ik ga met mijn coaching een stap verder dan andere coaches. Als ervaringsdeskundige, professioneel coach en voedingsexpert bied ik een unieke totaalaanpak: we gaan met je brein én met je lijf aan de slag. Want die twee werken namelijk samen en moeten allebei gezond zijn om jou letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel te laten zitten en de moeder te worden die je wilt zijn.

 

Ik weet nu welke voeding écht goed voor me is en voel me fitter dan ooit!

CONTACT

‘What you do today, can improve all your tomorrows’

Zeg jij: “Stop! Tot hier en niet verder; ik wil dit niet meer!”? Gooi dan NU het roer voor eens en altijd om! Een eerste gesprek is helemaal vrijblijvend dus gebruik deze kans om die eerste, allesbepalende stap in de goede richting te zetten. Dat ben je meer dan waard!

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Appen of bellen mag natuurlijk ook altijd: 06 1954 2952.