Logo bij Lau Coaching

Healing

Heling vanuit de kern...

Ons energetisch lichaam. Zolang zij gezond is en blijft stromen, ben ik ervan overtuigd dat het kans het grootst is dat je fysieke lichaam ook gezond blijft. En hoewel ik dit vind, vind ik ook dat je bij lichamelijke klachten altijd eerst het fysieke lichaam moet laten onderzoeken door een medisch (huis)arts. Echter, vaak blijkt er op medisch vlak niets aan de hand of wordt er medicatie ingezet om de symptomen te bestrijden en blijf je tobben met lichamelijke en/of mentale klachten. Dit soort klachten kunnen variëren van nervositeit, obstipatie, menstruele stoornissen, spijsverteringsproblemen, angst, oververmoeidheid, stemmingswisselingen, stress, PMS, uitputting, blaasproblemen, somberheid, lage rugpijn, etc. Herken je dit? Weet dan dat healing wel eens dé oplossing voor je kan zijn.

...zet een immense stroom op gang

Maar wat is dat dan, zo’n healing? Een healing is kort gezegd het beter maken van jouw energetisch lichaam. Dit lichaam is als het ware een sjabloon van jouw fysieke lichaam. Het bestaat voornamelijk uit zeven hoofdchakra’s die elk een verbinding hebben met belangrijke endocriene klieren in ons fysieke lichaam. Denk aan je (bij)nieren, geslachtsklieren, alvleesklier, thymus, (bij)schildklieren, hypofyse en pijnappelklier. Al deze klieren hebben fysiek een belangrijke functie. Wanneer het bijbehorende chakra niet goed functioneert, stagneert de werking van de bijbehorende klier. Op het moment dat één chakra stagneert, zullen op termijn andere chakra’s ook stagneren. Vergelijk het met een tandwielsysteem; zodra één tandwiel stagneert, zal de rest langzaamaan ook stagneren. Klachten verergeren of breiden zich uit. 

Als energetisch therapeut ben ik in staat jouw chakrasysteem te scannen: ik voel welke chakra’s niet meer functioneren of gestagneerd zijn. Na deze scan bespreek ik mijn bevindingen met jou om samen jouw klachten hieraan te kunnen relateren en gericht de healing te kunnen doen. Tijdens de healing hoef jij zelf niet veel te doen, behalve ontspannen te gaan liggen. Kleding hoeft niet uit en er vindt geen fysieke aanraking plaats. Via de energie die ik inzet bij de healing zal alles langzaamaan weer gaan stromen. Jouw inwendige systeem komt weer in beweging en jouw fysieke lichaam kan weer volop functioneren waardoor jouw klachten eindelijk afnemen en verdwijnen.

Ik realiseer me dat een healing voor veel mensen ontastbaar is. Hopelijk heb ik op deze pagina het iets concreter voor je kunnen maken. En ergens gaat het ook over openstaan voor, gaan ervaren wat het voor jou kan doen. Want wees eerlijk: als je als zolang loopt te tobben, dan is het toch de moeite waard om het te proberen? 

Ik heb interesse in een healing