Logo bij Lau Coaching

Reading

Hoor de stem van je ziel...

Reading is niets anders dan het lezen van energie. Alles is energie. Ook wij mensen zijn energie. En iedereen heeft zijn of haar eigen energie bij zich. Als reader kan ik verbinding maken met jouw energie. Je krijgt als het ware van jouw eigen ziel antwoorden en informatie uit de reading. Deze informatie komt vaak vanuit jouw onderbewuste en brengen we naar de oppervlakte. Wat dat precies is, hangt af van wat jij wilt weten of wat jouw ziel op dat moment het belangrijkste vindt om kenbaar te maken.

En er is meer...

Misschien nog wel het belangrijkste van alles: een reading geeft jou inzicht in welke volgende stappen jij mag gaan zetten. Zodat je gericht en fundamenteel aan de slag kunt. Met dat wat er daadwerkelijk nodig is.

Je kunt voor jezelf specifieke vragen hebben waar je duidelijkheid in wilt. Maar misschien heb je juist behoefte aan inzicht over het wel en wee van je kind(eren)? In die gevallen kan een losse reading al waardevolle inzichten geven waar je zelf of als ouder mee aan de slag kunt. Ga je een coachtraject aan bij Bij Lau? Dan zitten er sowieso een aantal readings standaard in jouw coachtraject. Ik zet de readings in om jou zo zuiver en gericht mogelijk te kunnen begeleiden in jouw proces. Dit doe ik soms vooraf aan een sessie, maar ook tijdens een sessie. Ik stem dan af op jouw energieveld en deel dan de informatie die ik krijg waarover we samen verder in gesprek kunnen. In gesprek met jouw ziel. Om te helen, maar vooral ook om te groeien. Te groeien in het leven. Te groeien naar jouzelf

Ik heb interesse in een reading

Reading